امتیازدهی

مستند “تب ذره” (Particle Fever) روایتگر تلاش‌های دانشمندان برجسته در پروژه برخورد دهنده‌ی بزرگ هادرونی (LHC) برای کشف بوزون هیگز است، ذره‌ای که سنگ‌بنای مدل استاندارد فیزیک محسوب می‌شود. این مستند با تمرکز بر جنبه‌های علمی و انسانی، چالش‌ها، هیجان‌ها و دستاوردهای این جامعه علمی را به تصویر می‌کشد.

فیلم به طور ویژه به فعالیت‌های دانشمندانی چون پیتر هیگز (نظریه‌پرداز بوزون هیگز)، نیما ارکانی‌حامد (فیزیکدان نظری برجسته)و مارتین الکساندر می‌پردازد. همچنین، به نقش فیزیکدانان تجربی مانند مونیکا دانفورد و فابیولا جیانوتی، که مستقیماً در طراحی و اجرای آزمایش‌ها در LHC مشارکت داشتند، می‌پردازد.

“تب ذره” علاوه بر نمایش فرآیند علمی کشف بوزون هیگز در سال ۲۰۱۲، به بررسی تأثیر این کشف بر درک انسان از جهان و پرسش‌های بنیادین در فیزیک می‌پردازد. این اثر مستند، تلفیقی از علم، فلسفه و شور انسانی است که فهم مرزهای علم مدرن را به مخاطبان عمومی نزدیک می‌کند.

این هفته در «سینمای علم» به تماشای فیلم مستند «تب ذره» خواهیم نشست. از همه اعضای محترم دانشگاه، بویژه دانشجویان عزیز، دعوت می‌شود در این اکران حضور داشته باشند.

دانشجویان سایر دانشگاه‌های استان و نیز دانش‌آموزان عزیز زنجانی نیز می‌توانند با تهیه بلیط در بخش «پیشخوان خدمات» وبسایت خانه علم، در این اکران به صورت رایگان حضور داشته باشند.

تاریخ اکران: یکشنبه 16 دی 1403

مکان: سالن آمفی‌تناتر خانه علم

زمان: ساعت 17:00 

صفحه فیلم در IMDb

این مطلب را به اشتراک بگذارید:

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها