• خانه
  • |
  • اخبار
  • |
  • سفیران علم دانشگاه علوم پایه در دبیرستان دخترانه علامه امینی ابهر

سفیران علم دانشگاه علوم پایه در دبیرستان دخترانه علامه امینی ابهر

5/5 - (1 امتیاز)

خانه علم دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان در راستای اجرای طرح سفیران علم (ترویج رایگان علوم پایه در مدارس استان زنجان)، در تاریخ‌ ۱۵ آذر ۱۴۰۲، میهمان دبیرستان دخترانه علامه امینی ناحیه شناط شهر ابهر بود. شهر ابهر با بیش از ۱۰۰ هزار نفر جمعیت در ۱۰۰ کیلومتری مرکز استان قرار دارد و ناحیه شناط، در کنار نواحی مرکزی، شریف‌آباد و حسین‌آباد، یکی از چهار بخش اصلی این شهر است.

در این برنامه، ۱۷۶ دانش‌آموز این دبیرستان که در سه پایه‌ی متوسطه اول (هفتم تا نهم) مشغول به تحصیل هستند، حضور داشتند.

سفیران علم اعزامی از خانه علم زنجان، در مدرسه علامه امینی برنامه خود را در دو بخش اصلی اجرا کردند. در بخش اول، دانش‌آموزان پایه‌های تحصیلی هفتم و هشتم این دبیرستان به ۴ گروه تقسیم شدند و هر گروه به نوبت به بازدید از ۴ غرفه ریاضی، علوم زمین، زیست‌شناسی و شیمی پرداختند. در بخش دوم برنامه نیز دانش‌آموزان پایه نهم این دبیرستان، به ۲ گروه تقسیم و به نوبت به بازدید از 4 غرفه مذکور پرداختند.

همچنین، در این برنامه کادر اعزامی خانه علم تلاش نمود، علاوه بر ارائه محتوی علمی-آموزشی، برای دقایقی درباره انتخاب رشته‌های تحصیلی و اهمیت آن برای دانش‌آموزان پایه نهم این دبیرستان که در آستانه انتخاب رشته تحصیلی خود هستند، صحبت‌هایی ارائه نمایند.

در این برنامه، آقایان توحید ملکوتی (شیمی)، سبحان ثمره‌راد (ریاضی)، شهاب ابراهیمی (غرفه علوم زمین)، با همراهی خانم زهرا محمدزاده (زیست‌شناسی)، تیم اعزامی خانه علم را تشکیل می‌دانند. در انتهای این برنامه، نظرسنجی شفاهی از دانش‌آموزان نشان می‌داد که اجرای کادر اعزامی خانه علم، مانند دیگر برنامه‌های اجراشده‌ی طرح سفیران علم، موجبات رضایت خاطر دانش‌آموزان و دبیران محترم این دبیرستان را فراهم نموده بود.

خانه علم دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، از مدیران و مسئولینی که امکان این بازدید را برای کادر اعزامی خانه علم فراهم نمودند، بویژه از مدیر این دبیرستان، سرکار خانم کرمی و سایر کادر آموزشی مدرسه، و همچنین مسئولین اداره کل آموزش و پرورش استان که با همکاری کامل، امکان اجرای این برنامه را برای کادر اعزامی خانه علم فراهم نمودند، نهایت تشکر را دارد.

گزارشی تصویری از برنامه اجرا شده توسط خانه علم در این دبیرستان در بخش زیر ارائه شده است.

این مطلب را به اشتراک بگذارید
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

این مطلب توسط خانه علم، مرکز اختصاصی ترویج علم دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان برای شما آماده شده بود.

دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان را بیشتر بشناسیم

دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان (IASBS) که در سال 1371 توسط دکتر یوسف ثبوتی، چهره ماندگار فیزیک ایران، و دکتر محمدرضا خواجه‌پور بنیان‌گذاری شد، یکی از برجسته‌ترین مراکز آموزش عالی کشور در حوزه علوم پایه محسوب می‌شود. این دانشگاه با تمرکز ویژه بر تحصیلات تکمیلی، فضایی پویا برای پژوهش و آموزش در سطح بین‌المللی فراهم کرده است. هدف اصلی IASBS، دستیابی به مرجعیت علمی، انجام پژوهش‌های کاربردی، و تربیت دانشجویانی با دانش عمیق و مهارت‌های نوآورانه است. همکاری‌های گسترده با مراکز علمی داخلی و خارجی، مشارکت فعال در پروژه‌های تحقیقاتی بین‌المللی و انتشار مقالات در مجلات معتبر، از دستاوردهای ارزشمند این دانشگاه به شمار می‌آیند که آن را در ردیف برترین دانشگاه‌های کشور قرار می‌دهد.

این دانشگاه با برخورداری از دانشکده‌های فیزیک، شیمی، ریاضی، علوم زیستی، علوم زمین، و علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات، مجموعه‌ای از رشته‌های تخصصی را ارائه می‌دهد. پژوهشکده‌هایی مانند پژوهشکده تغییر اقلیم و گرمایش زمین و پژوهشکده فناوری‌های نوین، بسترهای مناسبی برای تحقیق و نوآوری فراهم کرده‌اند. نسبت استاد به دانشجو 1 به 9 و حضور تمام‌وقت اساتید و دانشجویان در محیط علمی، تجربه آموزشی منحصربه‌فردی را رقم زده است. فضای باز و بدون دیوار، فعالیت 24 ساعته، و جو صمیمی میان اعضای دانشگاه، دانشگاه تحصیلات تکمیلی را به محیطی الهام‌بخش برای تحصیل و پژوهش تبدیل کرده است. این دانشگاه با کسب رتبه‌های برتر در رتبه‌بندی‌های ملی و بین‌المللی، جایگاه خود را به عنوان یکی از برترین مراکز علمی کشور تثبیت کرده است.

برخی از شاخصه‌های دانشگاه تحصیلات تکمیلی